Mevsimlik Tarımda Çocuk İşçiliği ile Mücadele ve Temel Sorunlara Çözüm Arayışı Çalıştayı

Kurumumuz ve ortaklarınca, kamu iş birlikleriyle sürdürülen mevsimlik tarımda çocuk işçiliğinin önlenmesi, ulusal ve yerel kapasitenin arttırılması ve risk altındaki çocuklar ile ailelerine sağlanacak hizmetlere ilişkin bir “Kılavuz Kitap”ın oluşturulması başlıklarında, Isparta’da 09.05.2024 Perşembe günü “Mevsimlik Tarımda Çocuk İşçiliği ile Mücadele ve Temel Sorunlara Çözüm Arayışı Çalıştayı” gerçekleştirilecektir.

Mevsimlik tarımda çocuk işçiliği ile mücadele alanında çalışmalar yürüten kamu kurum ve kuruluşları, meslek kuruluşları, sosyal taraflar, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelinerek tarımda çocuk işçiliğinin tüm boyutlarına yönelik önleyici ve kapsayıcı faaliyetlerin paylaşılacağı ve çalıştayda alınan görüşler-öneriler ışığında belirlenen çalışma gruplarıyla üretilecek içeriklerin tespit edileceği için bir çalıştay düzenlenmesi amaçlanmaktadır. Detaylı bilgiler aşağıdaki bağlantı üzerinden oluşturulan formu dolduran katılımcılara davetiye ile birlikte gönderilecektir.

Çalıştaya katılım ile ilgili geribildirimlerinizi ilgili form aracılığıyla en geç 06.05.2024 Pazartesi gününe kadar göndermenizi rica ediyoruz.

Tüm Kategoriler

Bize Ulaşın

Şikayet ve Geri Bildirim Hattı​

+90 (537) 443 7073